raddosnyy Napisano 4 Sierpnia 2007 Napisano 4 Sierpnia 2007 Jest to model firmy Italeri, robiony prosto z pudła. Dodam ze jest to mój pierwszy model który malowałem aero Fotki: Czekam na ostrzał;] Oyasumi Cytuj
Godfryd Napisano 4 Sierpnia 2007 Napisano 4 Sierpnia 2007 salve Po pierwsze primo: Jak już dajesz te miniaturki, to fajnie by było jakby po kliknięciu w nie się pełen rozmiar otwierał...a nie kolejna miniaturka w sumie. Pozatym przemaluj łopat i km z przodu.Nie wiem czy to kwestia fotek, ale model dalej się świeci. Brudzenie wg mnie nie do końca przemyślane. Już mając tą psikawkę mogłeś się o jakieś kurzenie pokusić albo rozjaśnienia! Z drugiej strony- jak na pierweszy model malowany pistolete jest dobrze. Generalnie cieszy oko, i myśle że na regale prezentuje się nieźle :] pozdr Cytuj
gulus Napisano 5 Sierpnia 2007 Napisano 5 Sierpnia 2007 Fajny czołg, podoba mi się zarówno wykonanie jak i wykończenie modelu. Cytuj
danio934 Napisano 5 Sierpnia 2007 Napisano 5 Sierpnia 2007 Fajny czołg widać, że włożyłeś w niego dużo pracy Cytuj
Przemos19 Napisano 5 Sierpnia 2007 Napisano 5 Sierpnia 2007 Fajnie wyszedł. Osobiście bym kalki ciut pobrudził - no chyba że to typowy koszarowy pojazd - myty codziennie Ostatnio coś widzę zalew Pattonów - a będzie jeszcze większy w 1/72 -> Revell wydał własnie M48 A2/A2C/A2GA2/A5 Cytuj
raddosnyy Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Napisano 5 Sierpnia 2007 Dzięki za dobrą opinię;) w realu nie świeci sie tak jak na fotkach. W brudzeniu nie mam jeszcze doświadczenia ale z czasem napewno go troche pobrudze;) nio troche pracy włozyłem, nie zaprzecze:P I słowa krytyki też się przydadzą, będe wiedział następnym razem czemu musze poświęcić więcej czasu:) Pozdrowionka Oyasumi Cytuj
raddosnyy Napisano 20 Września 2007 Autor Napisano 20 Września 2007 Model troche poprawiony, mianowicie psiknięty lepszym mattem;) http://s97.photobucket.com/albums/l232/timi1987/radosny/ oyasumi Cytuj
Gość Napisano 23 Września 2007 Napisano 23 Września 2007 Ładnie ci wyszedł ten patton.Chociaż świci się nadal.Może jest to kwestia farby i wymieszania?Malujesz jakimi farbami?jakiego producenta?Olejnymi czy akrylami? Cytuj
raddosnyy Napisano 5 Października 2007 Autor Napisano 5 Października 2007 Aloha;) Maluje Pactrą, czyli akrylami. Nie wiem czy wpływu na efekt nie miał czasem położony wcześniej bezbarwnego lakieru samochodowego, matowego. Dopiero po jakichś 2 tyg. od pomalowania samochodowym dorwałem modelarski... W Kielcach był jeszcze pomalowany tym samochodowym, także się świecił;/ A matowym modelarskim był malowany chyba już ze 3 razy, z czego raz malował mi Kornik z "ROZBITKA" także lakier na pewno wymieszany dobrze... Pozdro;) Oyasumi;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi