Piotr_P Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Model zakupiony daaawno temu ....przeleżakował w stercie modeli z powodu fatalnego układu napędowego.Oczywiście to typowy model do wargamingu więc był jaki był. Odciąłem stare gąsienice i dokleiłem odlewane gąsienice od Tygrysa Revella. Szału nie ma ale szkoda mi kasy na żywiczny model E25 od Model Trans czy Kory...W pudle czeka kolejny egzemplarz ,bo zestaw zawierał dwa modele.... Malowany farbami : baza to Tamiya XF-60 nieco przyciemniona kolejne warstwy to już AK Interactive AK007,AK714. Zieleń AK171 oraz AK 716. Do tego Rotbraun AK717. Kamuflaż w kosmosu składający się z 417 wybijanych kółek wybijakiem 1,5mm na taśmie papierowej.Mozolna praca a efekt nieco różny jaki chciałem uzyskać...Ale jest nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Kamuflaż bardzo fajny Trochę dziwnie wyglądają gładkie od wewnątrz gąsienice - bez żadnych zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 14 Lutego 2016 Autor Share Napisano 14 Lutego 2016 Kwestia odlewów niestety. Zawsze mam z tym problem . Wychodzą zęby nie dolane do końca. Jakbym nie kombinował przy zalewaniu żywicą... Do kolejnego mocno poprawionego modelu z zestawu przewiduję zakup gąsek od Armory do Tygrysa lub czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi