Kanapa Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Witam! Jako, ze jestem na forum juz troszke czasu postanowilem nie byc tylko biernym czytelnikiem ale i aktywnie brac udzial w zyciu forum. Chcialem tylko powiedziec, ze jestem poczatkujacym modelarzem i prosze o wyrozumialosc i duzo konstruktywnej krytyki i rad kolegow z doswiadczeniem o lata przewyzszajacym moje Mam nadzieje ze milo nam sie bedzie razem zylo. Ale do rzeczy. Chcialem pokazac model ktory wlasciwie robilem jako pierwszy. Jest to suzuki cappuccino z firmy aoshima. Model wzorowalem na Suzuki Cappuccino ktory pojawil sie w anime Initial D. kolorystyka, itp jest zaczerpnieta wlasnie z tego anime Wiem, ze nie jest to model powalajacy, ma mnostwo bledow ktore teraz juz sam widze i pewnie jeszcze wiecej o ktorych nie mam pojecia i prosze o ich wytkniecie celem unikniecia podobnych bledow w przyszlosci Galeria: , , , , , , , , , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi