sushi79 Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 kolejny model z mojej kolekcji...dopiero trzeci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Witaj! Czy to 3 czy 1 czy 47423 to model jest godny pozazdroszczenia, wygląda świetnie. Nic nie odstaje, wszystko w porządku, no i to co w rajdówkach najtrudniejsze, czyli kalki, wyszły super podobnie jak cały lakier Gratuluję ukończenia modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 No, model świetny, następny liczę, że już z brudzeniem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccsrally Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 no widzę tempo ekspresowe. A model pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 14 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2012 Panowie szczerze powiem że brudzenie jakoś mi nie pasuje spoko jest fajne ale jak jest do tego jakaś fajna sceneria a ja stoi na półce to trochę bez sensu bynajmniej jak tak to odbieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccsrally Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 masz racje czysta rajdówka na półce to jest to. Jakaś diorama to można coś pobrudzić. A po za tym nie po to ładnie malujemy i polerujemy autka żeby później zamalować wszystko błotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi