gitesior Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Witam wszystkich ponownie właśnie skończyłem Dafa xf 105 space cab, myślę że ten wyszedl mi trochę lepiej jak poprzedni model viewtopic.php?f=73&t=31232, w tym modelu mam mały problem bo na przednią szybę kapnął mi klej widoczne na zdjęciu czy można to czymś usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan-720 Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 Model ładny, ale kilka rzeczy bym jednak zmienił. np. wokół okien bym pomalował uszczelki. Światła w środku nie ładnie wyglądają na czerwono (te z przodu) Dobrze by było na srebrno albo nawet na czarno. No i mam takie wrażenie jakby ten daf nie był pomalowany, ani felgi. Nie odbierz tego jako krytyki co dopiero napisałem, po prostu dobre rady na przyszłość albo nawet na ewentualne zmiany w tym DAFie A co do kleju na szybie to już raczej nic nie zrobisz, chyba ze ktoś inny będzie wiedział... A zdjecia mogliby byc wieksze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 a jakby zrobić polerkę całej szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 a jakby zrobić polerkę całej szyby? Bardzo drobniutkie papierki, dużo pasty polerskiej i chwila czasu i się uratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi