Madmax Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Chciałbym wam zaprezentować model który zbudowałem jakieś 4 lata temu, zawsze jak patrzyłem na wersję tego Puga z sezonu 2003 zastanawiałem się dlaczego wszyscy tak namiętnie budują wersje z Monte Carlo skoro z tego sezonu jest też kilka innych ciekawych oklejeń, a jako że jestem fanem fajkowych rajdówek postanowiłem zrobić wersję z Rajdu Katalonii. Zrobiłem wersję Gronholma pomimo że powinienem zrobić wersję Panizziego który wygrał ten rajd, ale jakoś nie za bardzo za nim przepadam. Docelowo model miał wyglądać tak: Do budowy użyłem modelu Tamiya Peugeot 206 WRC Bozian Racing oraz połączenia kalek Reji i Studio 27, oraz pasy fototrawione: W modelu jest sporo rzeczy które obecnie zrobiłbym inaczej ale jak na tamte nie tak odległe czasy jestem z niego i tak bardzo zadowolony. Zapraszam do oglądania i komentowania, o to co mi wyszło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi