Bubapmi Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Witam ponownie. Prezentuje mój drugi model Scanii. Poniżej parę fotek. a tutaj parę fotek z inną moją szwedką ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Witaj, chyba za słabo rozcieńczyłeś metalizer przed malowaniem. Ale tragedii nie ma Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Kolego, źle nie jest, tylko mam małe ale.. Klosze przednich lamp są przyklejone "do góry nogami" i zamienione stronami, a co do tylnych kloszy, to popatrz jak mają prawdziwe pomalowane, bo te nie przypominają "scaniowskich" ;) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi