velvet_1986 Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Po długiej nieobecności na forum z powodu braku wolnego czasu przedstawiam Wam kolejnego konia który stanął w mojej stajni Oglądajcie i komentujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Zazdroszcze ci tych uszczelek w szybach - idealne. A cala reszta tez Ci swietnie wyszla, choc mogles go lekko przybrudzic tu i owdzie, tego mi tu brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velvet_1986 Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2014 tomeka6 jeśli chodzi o brudzenie to jakos mnie to nie rajcuje, lubie czyste modele aczkolwiek nie powiem że kiedys może z ciekawości jakiś model zrobie przybrudzony :-D Jeśli chodzi o uszczelki to robiłem zawsze pędzelkiem i jakos mi to wychodziło ale szwagier mi ostatnio sprzedał paten na robienie uszczelek markerem i powiem Ci że też rewelacyjnie wychodzi :-D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam76 Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 Model ładnie czysto zrobiony. Tylne nadkola sprzedało by się jeszcze dopracować. Co do brudzenia to rejestrem zwolennikiem Ja też wolę czyste modele. Chyba że ktoś naprawdę ładnie i mądrze zabrudzi to warto popatrzeć. Drobne dodatki jeszcze dołożyć, fanfary ( bo kominy już są) kable i jakiś halogen na dachu i będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 mi się podoba w porównaniu do mojego man f2000 to Twój wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi