kadzior Napisano 16 Listopada 2014 Napisano 16 Listopada 2014 Witam. Coś nie idzie mi z tym modelem żeby trafił do galerii. W sumie nie ma się co dziwić bo "jemu" jak i mi go trochę wstyd pokazywać. Założenie miało być inne. Czysto ładnie itp, a wyszło jak zawsze. Coś niedobrego się porobiło z klejem do szyb i są niezłe babole na przedniej szybie co widać na foto. Tylne lampy również wielka porażka. Zdjęć tylko kilka bo oczywiście musiała paść bateria w papracie. Są jeszcze plany żeby zrobić zdjęcia na jednolitym tle. Ale to z czasem. Cytuj
misioptys Napisano 16 Listopada 2014 Napisano 16 Listopada 2014 Co tam wstyd pokazywac, jest spoko i juz. Przynajmniej skonczyles model, a nie jak niektorzy ''eksperci'' co komentuja a pokazac nic nie chca.(ten taki z nickiem na T.. ) Plener zdjec mi sie podoba, a same zdjecia moglbys zrobic z blizszej odleglosci, ale jak juz powiedzialem czepiac sie nie bede, pozytyw ode mnie jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi