SkivoPL Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Witam Po miesiącu pracy ukończyłem samochód marzeń z dzieciństwa Nie było z nim jakiś większych problemów. Wszystko ładnie i pięknie pasowało Niestety nie mam do niego dedykowanego zestawu ledów no, ale trudno. Wszystkie opinie i uwagi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Jesli miales przyjemnosc ze skladania to najwazniejsze. Czepiac sie za bardzo nie bede, tylko ta 'pomarancz' strasznie bije po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 Dokładnie, jedyne co się rzuca w oczy to skórka. Oprócz tego model ładnie wykonany i widać, że nie robiłeś go w pośpiechu Czekam na kolejne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkivoPL Napisano 17 Listopada 2014 Autor Share Napisano 17 Listopada 2014 Dzięki za opinie ;) Na dniach pojawi się kolejny warsztat Lamborghini Diablo od Revella. Tym razem postaram się powalczyć ze skórką. Musze się zaopatrzyć w odpowiednie papiery ścierne, pasty i jazda Na dokończenie czeka jeszcze LaFerrari, ale nim zajmę się jak skończę Lambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 Fajnie wyszedł Sam miałem na niego chrapkę (on chyba na MojeHobby był zakupiony). Skórką się nie przejmuj, takie szlifowanie na wysoki połysk to nie lada sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 Zazdroszczę, mega fajny widoczek na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 Fotele mogłeś delikatnie zapuścić washem , żeby przestrzenności dostały bo trochę płasko jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkivoPL Napisano 24 Listopada 2014 Autor Share Napisano 24 Listopada 2014 Jest to mój drugi ukończony model, więc jeszcze nie chciałem się bawić w wash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 noo jak na drugi model to szacun Co do washa na fotelach ja jakoś nie przepadam używać go od foteli chyba, że w jakimś delikatnym stopniu, co na tak jasnym kolorze może trochę zepsuć efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi