djfriday Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Po bardzo bardzo.........długiej przerwie , wróciłem do modelarstwa. To mój pierwszy pomalowany okręt. Malowanie takie sobie....to mój pierwszy raz ale myślę że warty pokazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Hej.Witaj.Kazdy model wart jest pokazania. Samo malowanie czyste,chyba aero?Ale brudzenie jest troche na wyrost,nie pasuje do skali. Jesli malowales aero to mozna by troche pocieniowac,zroznicowac kolor.Fajnie ze syfy robiles tylko na gorze,dol powinien byc bardziej czysty. Generalnie trzeba czysto skleic model i ostroznie brudzic.Powo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Czy godłem Kretschmera nie były dwie podkowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djfriday Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Są tam podkowy po jednej i po drugiej stronie kiosku. tylko takie małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 a daj zooma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djfriday Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Na trzecim zdjęciu od dołu - złota mała podkówka (od strony dziobu.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 a nie były dwie razem "zaplecione"?mogę sie jednak mylić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi