szkp Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam! Jakiś czas temu skleiłem model japońskiego okrętu podwodnego I-58 (Tamiya 1/700 water line series). Proszę o łagodny wymiar kary- jest to moje 4 pływadło (ale drugie klejone "solidnie"). PS: "Podstawkę" zrobiłem od podstaw Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 za pływadło japonskiego o.p. jeszcze chyba nie mieliśmy u nas na zdjęciach zbyt wiele nie widać, zdaje się że malujesz trochę zbyt gęstą farbą, na Twoim miejscu spróbowałbym położyć więcej cienszych warstw razi tabliczka wypisana długopisem Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Fajne malenstwo, tylko malo widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi