Timi Napisano 5 Października 2006 Share Napisano 5 Października 2006 Model pokazany już w cześniej an PWMie, biorę nim udział w projekcie grupowym "Wielo-loty" jest to model Revela, do którego wrzucam kokpit CMK Najpierw in-box : Model: CMK: A tutaj początek robót, najpierw dopasowałem żywice do wnętrza: Pozdrawiam i jak zwykle przepraszam za jakość zdjęć W tej chwili kabina jest pomalowana najpierw surfacerem, a potem RLM 66, niestety nie będe mógł wrzucać zbyt często aktualizować wątku bo na modelarnie chodze teraz tlyko w piątek i sobote ( wszytskiemu winne studia ), nie oznacza to jednak ż enie robie nic w domu Ale o tym kiedy indziej i gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 5 Października 2006 Share Napisano 5 Października 2006 No i proszę jaki wysyp hitlerowskich wynalazków, Tomek kibicuję zawzięcie, a studia wcale nie są takie złe ;) i nie mów, że są czemuś winne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 5 Października 2006 Autor Share Napisano 5 Października 2006 A czy ja mówie ze są złe?? Tyko troche dzisiaj mnie załamało siedzenie 2,5 h na wykładzie z chemi, a jutor mam 2,5h matematyki chyba wezme i zaczen tam sklejać jakis modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 6 Października 2006 Autor Share Napisano 6 Października 2006 Mała aktualizacja pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 6 Października 2006 Share Napisano 6 Października 2006 A pasy nie będą z blaszki Ogólnie jest ok, jak na moje oko. Czy RLM 66 jest faktycznie taki jasny, czy to kwestia foto Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 6 Października 2006 Autor Share Napisano 6 Października 2006 Pasy będą takie jak na fotelu, początkowo też mi się nie podobały, ale potem stwierdziłem, że pomaluje i powinno być ok A zdjęcie faktycznie troche za jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 29 Października 2006 Autor Share Napisano 29 Października 2006 Pierwsza moja żywica. CMK odwalił kawał dobrej roboty, ale jest to moja pierwsza i ostatnia żywica. Jakos nie lubie "gotowców" Taki żarcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 12 Listopada 2006 Autor Share Napisano 12 Listopada 2006 Sklejony i poszpachlowany. Wczoraj miałem położyć Surfacera, ale zamiast na modelarni wylądowałem na browarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 25 Listopada 2006 Autor Share Napisano 25 Listopada 2006 średnio jestem zadowolony z malowania, a zaraz daje kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 26 Listopada 2006 Share Napisano 26 Listopada 2006 Na fotkach model wygląda jakby miał ujemny wznios skrzydeł. Wydaje mi się, czy też oryginał miał taki wznios? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 26 Listopada 2006 Autor Share Napisano 26 Listopada 2006 lecą lekko w dół, na fotce wydaje się że bardzo ale w rzeczywistości aż tak nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 31 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2006 Wymęczyłem, gdyby to nie był model projektowy dawno wylądowałby w koszu. Galerii nie będzie, wrzuce tylko 2 zdjecia. Nie będe pisał co jest źle bo za dużo pisania Powiem tylko tyle że podczas próby washa, nie wyszło i musiałem zmyć, zmyłem razem z kalkami i połową kamuflażu dlatego od góry są tylko krzyże pozdrawiam i życze wszystkiego najlepszego w nowym roku:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi