fojer1 Napisano 26 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2006 Mam pytanie: z czego zrobiłeś dach na pierwszym etapie przeróbek - to białe i żółte coś? Jak rozumiem aby uzyskać półokrągły kształt po prostu to opiłowałeś? Mam jeszcze pytanie natury bardziej ogólnej, o to skąd bierzesz koguty do modeli? To białe i żółte to plastik z tablic informacyjnych, które jakoś znalazły się na modelarni kształt półokrągły zrobiłem przez delikatne wygięcie i oczywiście szlifowanie. Co do kogutów to miałem kiedyś takie niemieckie zestawy kogutów ale już ich nigdzie niema a polskie robimy sami z czego się da. Jest szansa, że będą do kupienia polskie koguty z żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Marca 2006 Share Napisano 2 Marca 2006 Jak tam Fojer z pracami przy modelu, działasz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 2 Marca 2006 Autor Share Napisano 2 Marca 2006 Jak tam Fojer z pracami przy modelu, działasz coś Narazie prace staneły (brak weny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 9 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2006 Jako że wena wróciła zabrałem się i za Suzuki po szpachlowałem wszystkie ubytki zwykłą szpachlówką Jednak dalej nie podobało mi się to, co zrobiłem i nałożyłem nową szpachlówkę własnej roboty Dalej jednak nie pasował mi dach, więc zacząłem go poprawiać i wydaje mi się, że teraz wygląda dużo lepiej To już po wstępnej obróbce zostało jeszcze dopieścić i myślę, że będzie całkiem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 9 Kwietnia 2006 Share Napisano 9 Kwietnia 2006 witam widze ze kochasz wozy strazackie, a co do tego suzuki to......... o*****s kawal dobrej roboty.......samochodzik jest extra.......gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 No, dach wygląda o wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 moze fotki z dalszego dlubania ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 12 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Jak tylko będą nowe to oczywiście że zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 24 Lipca 2006 Share Napisano 24 Lipca 2006 Ładnie wychodzi model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TreworBG Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 hmm dziwne to odpisywać po 6 latach... ale może użytkownik jeszcze istnieje, a model nie został przygnieciony kartonami jak tam życie strażaka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 26 Maja 2013 Autor Share Napisano 26 Maja 2013 Witam po latach!! Aż mnie zatkało jak się dowiedziałem, że ktoś sobie przypomniał o tym modelu, użytkownik istnieje a model dalej stoi grzecznie na półce i czeka na skończenie. A jakoś leci. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi