ryszardb Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Jest też w kolekcji lekki krążownik - na wiosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 A figurki skąd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryszardb Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 Figurki z zestawu Zvezdy 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 pytałem bo też go mam ale w poczekalni. Szkoda, że figurki w mniejszej skali. Chyba nie ma figurek wikingów w skali 1:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 niezły lekki krążownik jeszcze gościowi na żaglu cygaro bym domalował Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryszardb Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 Niestety nie udało mi się znaleźć figurek w odpowiedniej skali. To są modele które robołem wcześniej i jeszcze nie potrafiłem ich waloryzować. Teraz robię chyba troszkę lepiej (La Sirene, Santa Maria, La Glorieaux). Ciągle brak mi doświadczenia modelarskiego i się uczę podpatrując innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi