Godfryd Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 witam Model gotowy, nie jestem zadowolony, podwozie zpierniczone No ale cos tam na nim poćwiczyłem więc... Malowany MM, na to filtr akrylowy, zacieki olejny, piwash akrylowy. Model zacząłem robić przed jagdtigerem, więc troszke gorszy jest. pozdr Quote
Godfryd Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Dzięki za komenty, zastosuje się do waszych rad i wskazówek. pozdr Quote
Deco Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Dzięki za komenty, zastosuje się do waszych rad i wskazówek.pozdr No niema za co dziagwa polecamy się na przyszłość!A teraz na poważnie.Mi się model bardzo podoba chociaż w kwestiach pancerki jestem laikiem !Fajnie wyszło ci to błoto na gąsienicach.Coraz bardziej mam ochote na cos z pancerki! Quote
Radek Filipek Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 sam modelik bardzo fajny bardzo podoba mi się wykończenie kamuflażu, wash i filty Przedzial silnika tez jest bardzo fajny nie podoba mi się za to beczka na pancerzu. trochę dziwnie podbrudzona... Skrzynkę na amunicję robiłeś z zapałek? troszkę za wąskie są te deseczki. a reflektor odpadł gdzieś, czy to zamierzony efekt? Błotko wcale nie wyszło źle więc nie ma co narzekać! ogółem modelik jest fajowy i bardzo mi się podoba. byle tak dalej! pozdrawiam, Radek Quote
Godfryd Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 witam Nad skrzyneczkami jeszcze pracuje Co do reflektora- nie ma go na znanych mi zdjęciach 204, chociaż i tak model z orginałem się nie zgadza ;) pozdr Quote
ShaDow FoX Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 mi tez sie bardzo podoba, bardzo fajne zacieki.... jestem co raz blizej zakupu KT pzdr Quote
Godfryd Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 witam Co do zacieków i filtrów dzięki- pierwsze w życiu pozdr Quote
Recommended Posts