czarny1986tychy Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Spasowanie dobre ,niestety dużo nadlewek :/ jak dorwe aparat pstrykne jeszcze kalki i instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Kurcze... podobają mi się te stare NASCARy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Obrzydliwy, kwadratowy.... Eh piękny , Buick Regal może też jeździł w Nascarze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 Trafił Ci się piękny model. Obrzydliwy, kwadratowy.... Eh piękny , Buick Regal może też jeździł w Nascarze ? To przecież legenda nascar: viewtopic.php?t=10217&highlight=regal viewtopic.php?t=9944&highlight=regal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 Kompletnie zapomniałem o Twoich modelach, masz rację - śliczna buda, osobiście mam cywilna wersję Buicka . A kolega czarny1986tychy kiedy zacznie model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2009 Jak znajde troche więcej niż odrobine wolnego czasu to skończe ten model Została buda bo bebechy już mam gotowe na 95% . A tego Bucika Montain Dew (zielony) też mam ,bo był w komplecie (tzn były 2 modele w 1 pudle). Podłoga , silnik i cała reszta jest taka sama jak w Pepsi , tylko buda zmieniona . Pozdrawiam Fotki Kalka "Pepsi" kalka "Moutain dew" do Bucika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi