gulus Napisano 12 Lutego 2006 Share Napisano 12 Lutego 2006 Model, który jest niesklejalny. Nie skleja się go, tylko składa. Firma Revell całą serię nazwała Easy Kid, lecz nie do końca tak jest. Na pewno nie polecałbym go dzieciakom, do samodzielnego składania. Bardzo często trzeba użyć sporej siły, żebu połączyć części ze sobą. Od razu piszę: robiłem go jako zabawkę podczas innej pracy. Można by zrobić porządny model. Zamiast składania można by części posklejać. Poszlifować widoczne połączenia części, pomalować zdarte kolory. Ale w sumie podoba mi się ta zabawka, całkiem ładnie prezentuje się na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 12 Lutego 2006 Share Napisano 12 Lutego 2006 Tak , faktycznie ładny. Choć myślę, że przyjdzie czas kiedy go rozbierzesz i zrobisz na wersję używaną w boju, a nie tak jak jest teraz. Jakoś taki zabardzo "defiladowy" jest, poza tym co sklejone to sklejone, a jak jeszcze będzie pomalowane ręką modelarza, to będzie super. Tak trzymać !!! Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Lutego 2006 Autor Share Napisano 12 Lutego 2006 Obawiam się, że jednak zostanie jak jest. Po pierwsze, mam za dużego lenia w sobie, a po drugie, mam za dużo innych modeli do sklejania, nawet w stajni gwiezdnowojennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carrey Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 more: http://www.mediafire.com/?sharekey=36810c6d8167157dab1eab3e9fa335cac6d9c350cfb4eb29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi