matejson Napisano 26 Grudnia 2006 Share Napisano 26 Grudnia 2006 Witam wszystkich Właśnie niedawno skończyłem moją trójeczke. Podczas budowy modelu skupiłem się na zimowym kamo gdyż był to mój pierwszy raz Istnieje zdjęcie prawdziwej 111 ale się nim tylko inspirowałem, a nie wzorowałem. Model zwaloryzowałem tylko lufą Abera bo akurat miałem, nie dawałem zadnych bambetli i gratów gdyż mogły odwracać uwage od kamo a przecież ono samo w sobie ma przyciągać uwagę. Jedyną przeróbką jest pręt na zapasowe koło jezdne. Co do modelu to bardzo symaptycznie się go kleiło, ogólnie jestem usatysfakcjonowany z efektu. Można mieć zastrzeżenia do odprysków, do ich umiejscowania - są zbyt regularne i w nieprzemyślanych miejscach - musze nad tym jeszcze poprawcować . To czas pokazać fotki: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 26 Grudnia 2006 Share Napisano 26 Grudnia 2006 Bardzo łeadny no ale moim zdaniem troche gratów mogłeś dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 26 Grudnia 2006 Share Napisano 26 Grudnia 2006 bardzo fajny panzerek na pierwszy rzut oka ciężko poznać czy to 1:35 czy 72 i to mi się podoba Kamo zimowe bardzo miłe dla oka i fajna podstawka. Może tylko odpryski rzeczywiście trochu dziwne, ale poza tym model jak najbardziej fajowy! P.s. fajne blotko! Jak robiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 26 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2006 dzięki, błotko to farba z dodatkiem sody i zmielonej kawy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 26 Grudnia 2006 Share Napisano 26 Grudnia 2006 ooo! fajny patent muszę spróbować dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 super....bardzo fajna dioramka no i RISPEKT dla 1:72 bardzo podoba mi sie tyl trojeczki....pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi