Micky Napisano 16 Grudnia 2009 Share Napisano 16 Grudnia 2009 To jest pleksa z antyramy to się nie nadaje zbytnio, bo klej do plastiku tego nie chyci. Zainwestuj w polistyren, który kosztuje grosze i jest przeznaczony do modelarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naosi2 Napisano 16 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2009 a gdzie go można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micky Napisano 16 Grudnia 2009 Share Napisano 16 Grudnia 2009 Alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Grudnia 2009 Share Napisano 16 Grudnia 2009 Alledrogo albo w sklepie: Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naosi2 Napisano 16 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2009 wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naosi2 Napisano 16 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2009 naczepa jest za wysoko więc zmiana koncepcji ps.Ta mi się bardziej podoba. Balkon zostaje taki jaki był a reszta całkiem nowa. Naczepa będzie na dwóch osiach.Ma ktoś plany takiej naczepy bo nie wiem do końca jak jest zbudowana. Głównie chodzi mi jaka jest tam rama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi