Sebaar Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 (edytowane) W tym roku Trumpeter uraczył nas modelem krążownika liniowego HMS Repulse w dwóch skalach (1/350 i 1/700). W obu przypadkach mamy do czynienia z wersją na 1941 r., czyli bitwy pod Kuantanem gdzie został zatopiony przez japońskie lotnictwo. Przed wam ten w 1/700: Tu porównanie luf dział art. głównej Trumpka i RB-Model W porównaniu do modelu firmy Tamiya, za Trumpeterem przemawia cena i możliwość wykonania wersji z pełnym kadłubem. Ale Tamiya przedstawia zdecydowanie lepszą jakość, np. oprócz odwzorowanego kabla demagnetyzacyjnego, są jeszcze linie podziału blach. Edytowane 21 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 czyżby kolejny Twój model jaki zobaczymy w galerii? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaar Napisano 21 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2009 Dodałem jeszcze kilka zdjęć. Ten będzie na prezent, ale mimo to planuje zbudować model HMS Repulse do mojej "floty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 ale mimo to planuje zbudować model HMS Repulse do mojej "floty". i słusznie Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi