HiTower Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Tak jak obiecałem tak wrzucam: Wzór kalek : I to co udało mi się jak na razie wykonać: Miłego oglądania i komentowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 i to jest to co lubię bardzo mi się podoba ten modelik a jak u Ciebie z okienkami będzie? maskowanie taśmą, maskolem, zakrycie szpachlą? Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiTower Posted December 25, 2009 Author Share Posted December 25, 2009 i to jest to co lubię bardzo mi się podoba ten modelik a jak u Ciebie z okienkami będzie? maskowanie taśmą, maskolem, zakrycie szpachlą? Jędrek Okna będą pomalowane na szaro a czemu??a temu,że nigdy mi się nie podobała wizja wklejanych okienek,wolę mieć jednolitość czyli przednia szyba i boczne - ciemny szary. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 "i tyż dobrze" kibicuję Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiTower Posted December 25, 2009 Author Share Posted December 25, 2009 Takie tam wstępne malowanie,widać za bardzo cofnięte okna coś tam na to poradzimy.Docelowo samolot będzie się świecił jak silniki (chociaż też zobaczymy jak wyjdzie kalkomanie czy nie trzeba będzie zabezpieczyć lakierem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Takie tam wstępne malowanie,widać za bardzo cofnięte okna faktycznie trzeba coś z tym zrobić, reszta wygląda ok Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts