HiTower Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Tak jak obiecałem tak wrzucam: Wzór kalek : I to co udało mi się jak na razie wykonać: Miłego oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 i to jest to co lubię bardzo mi się podoba ten modelik a jak u Ciebie z okienkami będzie? maskowanie taśmą, maskolem, zakrycie szpachlą? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiTower Napisano 25 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2009 i to jest to co lubię bardzo mi się podoba ten modelik a jak u Ciebie z okienkami będzie? maskowanie taśmą, maskolem, zakrycie szpachlą? Jędrek Okna będą pomalowane na szaro a czemu??a temu,że nigdy mi się nie podobała wizja wklejanych okienek,wolę mieć jednolitość czyli przednia szyba i boczne - ciemny szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 "i tyż dobrze" kibicuję Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiTower Napisano 25 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2009 Takie tam wstępne malowanie,widać za bardzo cofnięte okna coś tam na to poradzimy.Docelowo samolot będzie się świecił jak silniki (chociaż też zobaczymy jak wyjdzie kalkomanie czy nie trzeba będzie zabezpieczyć lakierem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 26 Grudnia 2009 Share Napisano 26 Grudnia 2009 Takie tam wstępne malowanie,widać za bardzo cofnięte okna faktycznie trzeba coś z tym zrobić, reszta wygląda ok Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi