akwarysta Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Witam Dziś podczas malowania pokładu i nadbudówki w moim modelu przypadkowo zafajdałem pokład farbą,nie są to duże zamazania tylko takie delikatne ale dość widoczne Próbowałem się ratować rozpuszczalnikiem ale nie ma dyżych efektów tylko farba się rozmazuje Co robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 A czym malowałeś? Tak jak zapowiadałeś plakatówkami? Te zmyjesz alkoholem, a na pewno Cleanlux i Zmywacz Wamodu też to wezmą. Jak udało Ci się dorwać coś olejnego, to zmywacza wamodu weźmie. Próbowałem się ratować rozpuszczalnikiem Jakim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akwarysta Napisano 27 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2009 Tak były to plakatówki ale zaczęły odlatywaś i się kryszyć więc zmyłem je wodą i przy tym zafajdał sie pokład a wiadomo że pokład łodziowy miał dużo zakamarków.Jutro jadę po faryby emalioe Humbrola.To był zmywacz do paznokci bo tylko ten był pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi