MrDyzio Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Zgodnie z sugestiami Marcina dodałem drugiego stworka: Wreszcie żeś mnie posłuchał Co dwie biedrony to nie jedna Dobrze się prezentuje. Najbardziej dodaje klimatu ostatnie zdjęcie. Maluj chłopie, maluj, bo emerytura już za rogiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2010 Marcinie, jak widzisz kieruje się Twymi radami. Początki malowania - twarz: Proszę mnie zbytnio nie kopać, to największa twarz jaką dotąd malowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Tak jak ci pisałem na maila - buźka wygląda dobrze. Jedynie co to mam wątpliwości do wielkości HUD-a. A teraz maluj resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 28 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2010 Moje pierwsze malowanie akrylami z aero: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 Na początek nieźle, ale czekam na ciąg dalszy bo za sterylnie tu jak na razie. Maluj, maluj. Wielki brat patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 5 Lutego 2010 Autor Share Napisano 5 Lutego 2010 Malowanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Tak jak już Ci wspominałem - jest dobrze. Czas na brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi