igi Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Witam Wczoraj wreszcie skończyłem Avro, mam nadzieję, że teraz będę miał motywację do Tu-154 Jestem świadom kilku błędów(troszkę paproszków, kurzu na modelu czy krzywo przyklejone koła), wbrew pozorom statecznik poziomy jest prosto, a dysze, które na zdjęciu są krzywe nie są przyklejone i da się je poprawić Wybaczcie za kiepskie zdjęcia, ale dzisiaj nie ma dostępu do dobrego światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 całkiem fajny, mi się podoba Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Czy poziomy statecznik nie jest przekrzywiony? Może to wina zdjęcia, ale wygląda jakby był obrócony w lewo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiTower Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczekan Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 No to teraz czekam na koniec relacji z B-17 Model extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi