MINSTRAL Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 (edytowane) Mój nowy model dziwoląga Ba-3X Zima 1947. Model to samoróbka skala 1:35 , figurki i podstawa modelu żywica. Edytowane 3 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 dobre świetny pomysł Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Nietuzinkowy pomysł i świetne wykonanie, bardzo mi się podoba. Czuć klimat Red Alert . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Dałeś chłopie czadu Widać, że fantastyka buzuje Ci w głowie i pomysły bąbelkują na powierzchni. Ciekawe co będzie następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2010 dzięki dzięki..staram się następny będzie jednoslad dosłownie jednokołowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Gruba akcja!!!! Super sprzęcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Świetna rzecz Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Bardzo fajna dioramka! Klimat! Pojazd/mech całkiem ciekawy. I ta figurka sołdata ze szmajserem - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Wszystko fajnie, wykonanie bardzo mi się podoba. Jednak mam zasadnicze zastrzeżenie. Napis na pierwszej fotce. Widać, że nie znasz rosyjskiego alfabetu bo napis nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, gdybyś pokazał to Rosjaninowi przeczytał by tak (fonetycznie): "Bd-3 X Sziptjeja 47'" Poprawnie powinno być (wg tematu): "Ба-3X Зима 47" U nich np. Ш czyta się "Sz", a Я czyta się "Ja". To tak na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Spoko, ale tak się na zachodzie stosuje czcionkę stylizowaną tylko na cyrylicę, tak więc wszystko w porządku - rosjanie nie są zapewne głównymi odbiorcami, a raczej anglojęzyczna brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzgwrzd Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Naprawdę wygląda ciekawie. Mam tylko jedno pytanie. Jak zrobione jest ten pancerz, tj. taki na przemian biały i zielony. Pewnie to jest pozdrapywana farba zielona, wygląda realistycznie. Chciałbym zastosować coś takiego na jakimś czołgu więc chciałbym wiedzieć jaka to technika i czego użyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2010 hmm najpierw zielony akrylowy potem jak wyschnie nakładasz na to lakier do włosów dajesz wyschnąć... następnie biała akrylowa znowu wysycha ... następnie w miarę twardym pędzlem zanurzonym w wodzie przecierasz białą na koniec po wyschnieciu dajesz satyne i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian440 Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Projekt bomba czekam na jednoślada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SniggerS Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Ja wymiękam. Bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2010 Będzie taki sam , tak samo pomalowany na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Super to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Genialny wynalazek szatana....uwielbiam takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi