jozik Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 Ostatnio wpadła mi w ręce taka oto kalkomania: Niestety nie posiadam instrukcji.Dotyczy malowania Ła 5 FN radzieckich asów:Kożeduba , Oriełkowa i Popkowa.Nigdzie nie mogę znależć malowania z głową tygrysa(5).Proszę o pomoc ,właśnie zabieram się za ławoczkina z KP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 Podaj maila na PW to prześlę malowanie. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozik Napisano 5 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2010 Dziękuję KRYSTKOWI za przesłane materiały. Pisząc ten post nie wiedziałem o problemie z napisem fundacyjnym,ale o tym w galerii po ukończeniu modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi