maciek_muzzy Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Witajcie, Mam do Was dużą prośbę - poszukuję zdjęć silnika V8 Iveco TurboStara.. Będę dźwięczny za wszelkie linki / fotki Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Mam pytanie o ten silnik.V8 IVECO czy V8 FIAT .Bo coś tam mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 A jak chcesz to masz adres na strone gdzie są broszurki Iveco i też Fiata V8 http://public.fotki.com/modeltrucks25thscale/truck_brochures/iveco/ Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 11 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2010 Dzięki egonx ;) Znalazłem jakieś foty na stronach szrotów, wieczorem je zamieszczę tak by inni mogli też skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi