arrtek Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Witam, chciałem pokazać model, który zrobiłem już jakiś czas temu, a mianowicie model chyba wszystkim znanego czołgu t-34/85 z oznaczeniami ''rudy 102'' niestety gąsienice wykonane są z jakiegoś dziwnego materiału, którego nie chce chwycić żadna farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Jaka to jest skala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Na pierwszy rzut oka to 1:35 i to chyba zvezda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arrtek Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2010 1/35 firmy Zwezda, jeśli dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Sky Walker Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Model taki sobie. Nie za ładny i nie za brzydki. Dla mnie troche za czysty i z tego co widzę to niedokładnie pomalowane bandaże. Za szeroko są rozmieszczone cyfry 102. I ta antenka troche za gruba i nie wiem czy ma dobrą wysokość (niech się wypowiedzą doświadczeni). Nie jest źle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Rudy miał mniejszy orzełek Trochę się świeci i gąsienice wiszą sobie nad kołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Bo ogólnie mówiąc gąsienice Zvezdy to jedno wielkie... Kto miał z nimi do czynienia, ten sobie dopowie resztę. Z tego co widzę, to w tym momencie model świetnie nadaje się jako baza do dalszych prac nad nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arrtek Napisano 10 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2010 może faktycznie orzełek ciut przyduży wyszedł, no ale taki mi wyszedł co do brudzenia nie chciałem tego robić, bo nie mam jeszcze w tym wprawy, a nie chciałem zepsuć sobie modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolbelt Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Kolor na, który malowałeś to oliwkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek3 Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Tak dla ciekawości przedstawiam ci mojego teta jest to model ZVEZDY koła żywiczne a gąski zvezdy z zestawu , moje malowały się dobrze było kilka dni roboty , malowałem olejnymi najpierw czarny podkład potem suchym pędzlem reszte i jakoś wyszło , gąski do kół przykleiłem kropelką i nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Owszem, za duża gapa, ale za to jaka śliczna ;] Jeśli to ręczny szbalon czy coś w stym stylu, to wielkie brawa! Troszkę szczególy z plastyczne, w sensie... jakbyś trochę za dużo farby dał i lekko zgubił szczeliny. Ale to rownieodbrze może być wina formy. Sam kleję właśnie teciaka Zvezdy i jestem zdruzgotany detalami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arrtek Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2010 oznaczenia były malowane ręcznie bez szablonów ;) dzięki za podpowiedź z gąsienicami, spróbuje jeszcze z tym powalczyć. Kolor to Pactra A114 ANA 613 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi