Kuba115 Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Witam chciałbym przedstawić wam mój ostatnio ukończony ciągnik Volvo FH model sklejało się ciężko ponieważ spasowanie elementów było beznadziejne moim zdaniem Italka skopała model.Przy modelu dorobiłem orurowanie z wyprasek oraz polskie tablice.Z modelu zadowolony jestem w 70% ponieważ kilka rzeczy poprostu skopałem. Koniec gadania czas na fotki oceńcie sami: W pokoju: czas na plener Pozdrawiam i proszę o komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Ogolnie fajnie wygląda Ale mogłeś pomalować uszczeliki w szybach i cale podszybie z przodu jak to w Volviakach. I czcionka na tych rejestracjach mi jakos nie pasuje. Reszta OK. PzDr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 10 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2010 Uszczelki jeszcze będą pomalowane i założone kable pod naczepę,ale teraz mam wywrotkę na warsztacie, a poza tym mam go dość mimo,że skończyłem go jakiś czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Moim zdaniem model elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 model bardzo ładny, tylko to podszybie pociąg czarnym, a tak to mnie się podoba, bardzo ładne dobranie barw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 10 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2010 Dzięki za pozytywne komentarze, co do kolorów chciałem zrobić ciągnik w barwach patriotycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danonek31 Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Piękne Volvo. Oby takich modeli więcej. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCIONd Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Ogólnie nie podobają mi się trucki, ale ten jest wykonany ładnie, czysto, dobrze dobrane kolory, choć nie pokazałby się w takiej na autostradzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 25 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2010 czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Pewnie dlatego że nie ma obrysówek, halogenów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 26 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2010 może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi