Adek Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Czesc suchajcie czekam na model F-22 Raport i dziś mam okazje aby kkupić farby tylko nie wiem jakie do niego??? moze mi ktos pomoc??? jakie są tam kolory??? bo dziś mam okazje kupić a potem niebede miał z bytnio kiedy tego zrobic PILNEE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilkenny Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 kolory do F-22 RAPTOR ITALERI 1:48 FLAT BLACK OLIVE DRAB DARK GULL GRAY LIGHT GHOST GRAY GUNMETAL TITANIUM INSIGNIA WHITE RED BLUE może Ci się przyda, bo nie podałeś skali i producenta od którego pochodzi zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek Napisano 11 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2010 italeri mam ;) no dzieki kolego lece do sklepu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi