Soudat86 Napisano 13 Stycznia 2010 Napisano 13 Stycznia 2010 Moj pierwszy model po dlugiej przerwie prosze o rady: Cytuj
Tomek_gnr Napisano 13 Stycznia 2010 Napisano 13 Stycznia 2010 dla pewności napisze ze wstawienie kilku linkow w tym samym poscie jest mozliwe i mozna to smialo stosować, nikt sie nie obrazi ;) mozna tez wstawic zdjecia tak aby wyswietlaly sie na forum ;) Cytuj
Soudat86 Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Napisano 13 Stycznia 2010 Sorki jestem nowy i motam sie troche i prosze o pomoc jak to zrobic zeby one odrzu na forum sie pojawialy???? Cytuj
imek46 Napisano 14 Stycznia 2010 Napisano 14 Stycznia 2010 Z tego co zobaczyłem na tych marnej jakości fotkach to nie maluj gąsienic na srebrno bo wyszły jak by były z aluminium, jedynie zęby gąsienic możesz tak zostawić bo były one wyszlifowane. I wywal te gwiazdę na wieży bo ile się orientuję to jest ona oznaczeniem wietnamskich T-34 i z napisem Suworow to nie nic wspólnego. Cytuj
Soudat86 Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Napisano 14 Stycznia 2010 Wiem masz racje z ta gwiazda sowiecka jest czerwona bez tla Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi