Soudat86 Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Moj pierwszy model po dlugiej przerwie prosze o rady: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 dla pewności napisze ze wstawienie kilku linkow w tym samym poscie jest mozliwe i mozna to smialo stosować, nikt sie nie obrazi ;) mozna tez wstawic zdjecia tak aby wyswietlaly sie na forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soudat86 Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2010 Sorki jestem nowy i motam sie troche i prosze o pomoc jak to zrobic zeby one odrzu na forum sie pojawialy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soudat86 Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2010 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Z tego co zobaczyłem na tych marnej jakości fotkach to nie maluj gąsienic na srebrno bo wyszły jak by były z aluminium, jedynie zęby gąsienic możesz tak zostawić bo były one wyszlifowane. I wywal te gwiazdę na wieży bo ile się orientuję to jest ona oznaczeniem wietnamskich T-34 i z napisem Suworow to nie nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soudat86 Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 Wiem masz racje z ta gwiazda sowiecka jest czerwona bez tla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soudat86 Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 dzieki za rady poprawie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi