SOPOL73 Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Chcę przedstawić następny z mojej kolekcji Thunderbolt w wersji M na którym walczył W.Łanowski. Samolot bardzo znany i często budowany przez modelazry z racji oryginalnego malowania. Zestaw to znany nie doskonały Revell. Budowa nie przyniosła komplikacji, kalkomanie to zestaw Techmodu, malowany pędzlem. Wash robiony pierwszy raz plakatówkami ( to był eksperyment), bałem się o reakcję innych mieszanek z warstwą sido. Kolor zastosowany to mieszanka Pactry ciemno granatowej z śladową ilościa czerwonego. Prawdziwy kolor do tej pory jak wiadomo nie został dostatecznie sprecyzowany. Samolot pozostawiłem w połysku bo większość doniesień przedstawia samoloty wysoce wypolerowane i zadbane.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Piękny! I nawet podoba mi się ten błyszczący lakier Muszę go upolować, tylko Tamiyi i w 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Duży plus za linie na ciemnym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi