bathonuk Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Witam wszystkich forumowiczow:D Po okolo 3 miesiacach skonczylem prace nad Challengerem firmy Tamiya. Model budowalo sie bardzo dobrze, nie mialem zadnych problemow z dopasowaniem czesci. Czolg zostal troche ulepszony blaszkami Eduarda oraz wlasnorecznie wykonanymi plandekami oraz ''pokrowcem'' na czolg. Te drugie zostaly zrobione z papieru namoczonego w wikolu z woda. Byla to moja pierwsza proba zrobienia czegos takiego i musze powiedziec, ze jestem z efektu zadowolony. Pierwszy raz uzylem pigmentu Miga, a konkretnie Gulf Sand. Jest to moj czwarty model (nie licze 3 malych samolocikow, ktore dzisiaj wyrzucilem). Przepraszam za jakosc zdjec, moj aparat nie jest za dobry, swiatlo do kitu, a moje umiejetnosci fotografowania rownaja sie 0:p Uwagi mile widziane:D Pozdrawiam. A tutaj taki maly dodatek:D Anglia zostala zaatakowana przez Godzille;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Kurde, zazdroszczę stworzonka, uwielbiam gady A modelik fajny, na współczesnych się nie znam, ale ogólnie ok, jedyne co mi przeszkadza to zbyt duże grudki piachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Współczesną pancerką się nie interesuje , ale ten Challenger mi się podoba , fajnie obity i zakurzony , a no i fajna gadzina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 pozwalasz swojej gadzilli tak chasac po modelach modelik zacny, fajnie przykurzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bathonuk Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2010 heh nie nie pozwalam, ale jakos tak dzisiaj wyszlo. Modelowi sie nic nie stalo, wszystko bylo pod kontrola:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi