lordigla Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Kolejny efekt zabawy, tym razem z amerykańskimi zabawkami ;] Troche pomocy kumpla ( flagi i herb na ramionach spadochroniarzy ) Sherman italerii, priest z revella spadochroniarze italerii. trochę zabawy, przesadziłem z błotem ale tak juz czasami fantazja poniesie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 fajna dioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefek01 Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Ekspertem jeszcze nie jestem ale wydaje mi się że KM-y na wozach mają zazwyczaj troszkę inny kolor niż u ciebie . W shermanie zmień wewnętrzny kolor na taki sam jak jest na zewnątrz (właz) . Nie podoba mi się malowanie figurek i ten kubelek trochę dziwnie "rozebrany" ale to rzecz gustu chyba . Plus za to że pokazałeś efekty pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordigla Napisano 20 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2010 Dzięki za rady, z tym km to tak 4fun jest troche, natomiast figurki ( spadochroniarzy malował spec więc nie wiem ;D) Co do kubelka, no to... hmmm w takim stanie go znalazłem po wizycie młodszych kuzynów no i cóż ;] musiałem jakoś wykorzystac to co zostało ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Fajnie, ale... zrobiłbym jakieś krzaczki, drzewko itp. troszkę życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macotra21 Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 mam pytanie co do Ksiezulka. Czy jest to skala 1/35 i nowy produkt Revella? Jesli tak to jak go oceniasz? A co samego produktu Twojego, to jakis krzaczek by sie przydal i jak sam napisales troche za duzo blota, Ale mnie sie tam podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 szmira!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek_F22 Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 mam takiego shermana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi