SCIONd Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Zatem mam duży problem z zawieszeniem, otóż nie wiem czy to jest mój błąd czy błąd tamiyi, po prostu elementy nie pasują do siebie. Mam nadzieje ze widać to na zdjęciach: Edit... Wielkość zdjęć nie zgodna z regulaminem forum. Mod... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drak Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 obróć o-ringa o 90% tak żeby bolce (te wypustki z zawieszenia) przechodziły przed dziurkę w środku EDIT: widzę że to nie jedyny Twój temat z poszczególnymi pytaniami. Proponowałbym przeczytać co nieco o forum, chociażby w regulaminie... chodzi o to żebyś założył wątek warsztatowy gdzie możesz pytać do woli a nie zaśmiecać forum kolejnym tematem dla 1 pytania... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCIONd Posted January 22, 2010 Author Share Posted January 22, 2010 Wszystko pięknie weszło na swoje miejsce dzięki. Czasami warto przeczytać 100 razy instrukcje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts