SCIONd Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 Zatem mam duży problem z zawieszeniem, otóż nie wiem czy to jest mój błąd czy błąd tamiyi, po prostu elementy nie pasują do siebie. Mam nadzieje ze widać to na zdjęciach: Edit... Wielkość zdjęć nie zgodna z regulaminem forum. Mod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 obróć o-ringa o 90% tak żeby bolce (te wypustki z zawieszenia) przechodziły przed dziurkę w środku EDIT: widzę że to nie jedyny Twój temat z poszczególnymi pytaniami. Proponowałbym przeczytać co nieco o forum, chociażby w regulaminie... chodzi o to żebyś założył wątek warsztatowy gdzie możesz pytać do woli a nie zaśmiecać forum kolejnym tematem dla 1 pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCIONd Napisano 22 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2010 Wszystko pięknie weszło na swoje miejsce dzięki. Czasami warto przeczytać 100 razy instrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi