SOPOL73 Napisano 27 Stycznia 2010 Napisano 27 Stycznia 2010 Następny model z cyklu moje Mustangi to bardzo charakterystyczne malowanie 55 eskadry, 20 grupy myśliwskiej, 8 armii USAF. Sam model i jego budowa nie nastręczała większych problemów. Uwagi do zestawu takie same jak w prezentowanym wcześniej zestawie Haski. Dodatkowy plus dla tego zestawu to bardzo bogate kalkomanie w innych zestawach o dziwo nie ma az tyle napisów eksploatacyjnych. Malowanie przy pomocy aero super metalizerami MM. Model ma jeden błąd merytoryczny ale na pierwszy rzut oka jest trudny do wychwycenia a jest widoczny i niczym nie zasłaniany. Ciekaw jestem kto na to wpadnie odrazu. 8-) Cytuj
SOPOL73 Napisano 29 Stycznia 2010 Autor Napisano 29 Stycznia 2010 Będą dostępne tylko muszę odkręcić sprawę w photobucket bo wyskoczył limicik!!!! Cytuj
SOPOL73 Napisano 8 Lutego 2010 Autor Napisano 8 Lutego 2010 FOTKI JUŻ DZIAŁAJĄ Następny model z cyklu moje Mustangi to bardzo charakterystyczne malowanie 55 eskadry, 20 grupy myśliwskiej, 8 armii USAF. Sam model i jego budowa nie nastręczała większych problemów. Uwagi do zestawu takie same jak w prezentowanym wcześniej zestawie Haski. Dodatkowy plus dla tego zestawu to bardzo bogate kalkomanie w innych zestawach o dziwo nie ma az tyle napisów eksploatacyjnych. Malowanie przy pomocy aero super metalizerami MM. Model ma jeden błąd merytoryczny ale na pierwszy rzut oka jest trudny do wychwycenia a jest widoczny i niczym nie zasłaniany. Ciekaw jestem kto na to wpadnie odrazu. 8-) [/b] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi