SOPOL73 Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Następny model z cyklu moje Mustangi to bardzo charakterystyczne malowanie 55 eskadry, 20 grupy myśliwskiej, 8 armii USAF. Sam model i jego budowa nie nastręczała większych problemów. Uwagi do zestawu takie same jak w prezentowanym wcześniej zestawie Haski. Dodatkowy plus dla tego zestawu to bardzo bogate kalkomanie w innych zestawach o dziwo nie ma az tyle napisów eksploatacyjnych. Malowanie przy pomocy aero super metalizerami MM. Model ma jeden błąd merytoryczny ale na pierwszy rzut oka jest trudny do wychwycenia a jest widoczny i niczym nie zasłaniany. Ciekaw jestem kto na to wpadnie odrazu. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 29 Stycznia 2010 Share Napisano 29 Stycznia 2010 Coś zdjęcia nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 29 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2010 Będą dostępne tylko muszę odkręcić sprawę w photobucket bo wyskoczył limicik!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 8 Lutego 2010 Autor Share Napisano 8 Lutego 2010 FOTKI JUŻ DZIAŁAJĄ Następny model z cyklu moje Mustangi to bardzo charakterystyczne malowanie 55 eskadry, 20 grupy myśliwskiej, 8 armii USAF. Sam model i jego budowa nie nastręczała większych problemów. Uwagi do zestawu takie same jak w prezentowanym wcześniej zestawie Haski. Dodatkowy plus dla tego zestawu to bardzo bogate kalkomanie w innych zestawach o dziwo nie ma az tyle napisów eksploatacyjnych. Malowanie przy pomocy aero super metalizerami MM. Model ma jeden błąd merytoryczny ale na pierwszy rzut oka jest trudny do wychwycenia a jest widoczny i niczym nie zasłaniany. Ciekaw jestem kto na to wpadnie odrazu. 8-) [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi