Gość Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 (edytowane) Przeglądając zdjęcia na forum wielu ciekawych modeli ciężarówek postanowiłem dołączyć do nich jeden model z mojej kolekcji. Mam zamiar zmienić jeszcze parę rzeczy w tym modelu, ale jeszcze zobaczymy ;P Edytowane 28 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 i.... może jakieś zdjęcia, komentarz. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 Zdjęcia już zostały dodane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 No mnie się podoba Tylko wywaliłbym te chromowane naklejki z przodu i trawiaste, zielone dywaniki No i lakier troche sałbo się błyszczy, poza tym model elegancki Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Stycznia 2010 Share Napisano 29 Stycznia 2010 Abarth_127Co do lakieru to lakier pięknie się mieni tylko nie widać tego na zdjęciach to trzeba zobaczyć na reala, gdy jest ciemno i padnie na niego mała ilość światła to staje się srebrny metalik a w dzień piękna czerwona perła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 29 Stycznia 2010 Share Napisano 29 Stycznia 2010 Chociarz interesuję się sklejaniem osobówek i ciężarówki mnie nie kręcą to ten model bardzo mi się podoba Jak zrobiłeś tą czapkę na desce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Stycznia 2010 Super Moderator Share Napisano 30 Stycznia 2010 Mam zamiar zmienić jeszcze parę rzeczy w tym modeluPorozcinaj kalki w miejscu szczeliny pomiędzy kabina a owiewką - tak jak jest teraz to wygląda beznadziejnie. Całość na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Modelik elegancki .Ja bym go troszkę odkurzył bo trochę kurzu widać,ale to szczegół. Według mnie model elegancki a kolorek bardzo pasuje do Scanii. Pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 (edytowane) Marcin RogozaTego nie widać na zdjęciu ale ta kalkomania była potraktowana płynem do zmiękczenia i ładnie powchodziła w szczeliny ale masz racje ona powiną być porozcinana i tak zrobię. Dzięki za radę. Efekt: Edytowane 30 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Bardzo przyjemny modelik ale nie podoba mi się ten napis na szybie scania r620 i ten numer katalogowy na zderzaku. A jak zrobiłeś te ognie na grilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Sandi Z tego zestawu: http://img189.imageshack.us/img189/6672/15952ita38541.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Stycznia 2010 Super Moderator Share Napisano 30 Stycznia 2010 Efekt: Zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuhne & Nagel Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Model fajny, nie mam zastrzeżeń, tylko trawa ci w kabinie wyrosła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 trawa ci w kabinie wyrosła Już wam tłumacze o co chodzi z tą trawą w kabinie. Tak wiec ta trawa ma emitować coś podobnego do tego dywanika: http://img691.imageshack.us/img691/9061/imgp0001m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trucker96 Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Mam pytanie? Jak chciał bym sobie samemy zrobic naklejki na model to jak to mam zrobic. dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi