Skocz do zawartości

>>>>SCANIA R620<<<<

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Przeglądając zdjęcia na forum wielu ciekawych modeli ciężarówek postanowiłem dołączyć do nich jeden model z mojej kolekcji. Mam zamiar zmienić jeszcze parę rzeczy w tym modelu, ale jeszcze zobaczymy ;P

dscn0484rg.jpg

dscn0485u.jpg

dscn0486vt.jpg

dscn0488.jpg

dscn0490ht.jpg

dscn0491c.jpg

dscn0492b.jpg

dscn0493f.jpg

dscn0494.jpg

dscn0497.jpg

dscn0495.jpg

dscn0499z.jpg

dscn0501c.jpg

dscn0503d.jpg

dscn0508q.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

No mnie się podoba Tylko wywaliłbym te chromowane naklejki z przodu i trawiaste, zielone dywaniki No i lakier troche sałbo się błyszczy, poza tym model elegancki

Pozdro.

Napisano

Abarth_127Co do lakieru to lakier pięknie się mieni tylko nie widać tego na zdjęciach to trzeba zobaczyć na reala, gdy jest ciemno i padnie na niego mała ilość światła to staje się srebrny metalik a w dzień piękna czerwona perła

Napisano

Chociarz interesuję się sklejaniem osobówek i ciężarówki mnie nie kręcą to ten model bardzo mi się podoba Jak zrobiłeś tą czapkę na desce

• Super Moderator
Napisano
Mam zamiar zmienić jeszcze parę rzeczy w tym modelu
Porozcinaj kalki w miejscu szczeliny pomiędzy kabina a owiewką - tak jak jest teraz to wygląda beznadziejnie. Całość na TAK
Napisano

Modelik elegancki .Ja bym go troszkę odkurzył bo trochę kurzu widać,ale to szczegół. Według mnie model elegancki a kolorek bardzo pasuje do Scanii.

Pozdrawiam Kuba

Napisano (edytowane)

Marcin RogozaTego nie widać na zdjęciu ale ta kalkomania była potraktowana płynem do zmiękczenia i ładnie powchodziła w szczeliny ale masz racje ona powiną być porozcinana i tak zrobię. Dzięki za radę.

Efekt:

dscn0524d.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Bardzo przyjemny modelik ale nie podoba mi się ten napis na szybie scania r620 i ten numer katalogowy na zderzaku. A jak zrobiłeś te ognie na grilu?

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Napisano

Mam pytanie?

Jak chciał bym sobie samemy zrobic naklejki na model to jak to mam zrobic.

dziękuje i pozdrawiam