lucass_krk Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Witam po powrocie do modelarstwa postanowiłem na pierwszy ogień wrzucić na warsztat kupiony lata świetlne temu model SU 27 robiony przez Nakotne w skali 1:72, model może nie najlepszej jakości i kupa będzie grzebania ale trzeba wprawiać zastane oczy i palce mam pytanie w związku z malowaniem to w instrukcji to porażka znalazłem na sieci takie cuś http://www.wallpapergate.com/data/media/2215/SU-27_002.jpg czy macie może pomysł co do kolorów bo szczerze poza czarnym reszta to dla mnie po długiej przerwie wielka niewiadoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Temat poruszony niedawno,tutaj: viewtopic.php?t=16927 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi