gruby0606 Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 witam chcialbym zapytac was o zdanie kolega ma do sprzedania modelik samochodu BMW 327 firmy hasegawa chcialbym sie zapytac was jako doswiadczonych modelarzy czy taka cena za taki modelik jest odpowiednia i czy moze ktos sklejal juuz taki model i czy wogole sie oplaca to kupic ponizej zdjecia czekam na wasza opinie a potem mozliwe przystapie do sklejania jak sie zdecyduje.... dodam ze cena wynosi 35 zl a sam model ma okolo 10 cm dlugosci ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Jakbym był fanem takiej motoryzacji brałbym , poza tym to nie ten dział no chyba że go kupisz i nam zaprezentujesz podczas budowy . Edytowane 31 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Piękna BMW-ica za taki model w 1:16 dał bym i ze trzy stówy. Jakbym była fanem takiej motoryzacji brałbym obojniak czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 literówka , poprawione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Ja osobiście jestem miłośnikiem tej marki, z jakże nadszarpniętym wizerunkiem. Ja bym ten model brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruby0606 Napisano 31 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2010 (edytowane) zamieściłem tutaj gdyż zastanawiam się nad kupnem i oczywiście jak się zdecyduje to i tutaj zaprezentuje budowę ale póki co w stoczni mam jeden żaglowiec i dlatego was pytam doświadczonych modelarzy czy się opłaca kupić taki model za takie pieniądze skala niestety jest 1:48 także troszkę mniejszy wyjdzie jak 1:16 ..... wy się orientujecie w cenach itp .... bo model ładny Edytowane 1 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Połowy z Twojego tekstu nie mogę zrozumieć. Może dlatego, że brakuje polskich liter... Przy okazji - zdanie zaczyna się wielką literą. Jeśli masz problemy z pisaniem - wpisz w jakimś edytorze tekstowym - pokaże błędy - poprawisz i możesz funkcjami "kopiuj" i "wklej" zamieścić tekst na forum. Są też dostępne "wtyczki" do przeglądarek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruby0606 Napisano 1 Lutego 2010 Autor Share Napisano 1 Lutego 2010 Połowy z Twojego tekstu nie mogę zrozumieć.Może dlatego, że brakuje polskich liter... Przy okazji - zdanie zaczyna się wielką literą. Jeśli masz problemy z pisaniem - wpisz w jakimś edytorze tekstowym - pokaże błędy - poprawisz i możesz funkcjami "kopiuj" i "wklej" zamieścić tekst na forum. Są też dostępne "wtyczki" do przeglądarek... ale się człowieku czepiasz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 ale się człowieku czepiasz....... Kolega wuen tylko grzecznie ci zwrócił uwagę, skoro nie znasz podstawowych zasad ortografii. Może lepiej czepnij się słownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi