Gościu Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Witam. Ostatnimi czasy miałem bardzo mało czasu, co zaowocowało brakiem "nowości" w warsztacie. Naprawiam się montażowo i po kolei wrzucam tematy....bo czas, który miałem postanowiłem wykorzystać tylko do budowy, nie gadania po próżnicy(która jest dla mnie... no marazm wywołuje...stanowczo wolę malować ;) ) Pojazd zdobyczny <:F Otrzymałem go już dłubniętego, niebardzo miałem jak porozklejać budę...więc ciągnę to co jest. Niestety brak jest dwóch el. Mocowanie kół napinaczy, mam jakiś zestaw z tym pojazdem nietknięty...jeśli ma ktoś na sprzedaż te części( wsuwana w wannę, na nią nakładamy kółka napinające) z chęcią odkupię.Tak, czy inaczej jakis złom sie upoluje i przeszczepi, bo nówki rozparcelowywał nie będę. Gąski dostanie zestawowe MT - już zapomniałem jak się takowe maluje , ale te posklejam dopiero po ustaleniu położenia kół względem gruntu. Bez waloryzacji, zestaw Mardera III M DML z serii premium. Malowań jest sporo, z różnych okresów...więc tu także decyzja nie zapadła - coś się dobierze. Podstawka, a jakże - opis z czasem. Stan budowy p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Witam!popatrzę...popodglądam..;)może więcej fotek ze środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi