chazek Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Ja tylko chciałem pokazać na ukończeniu take amatorskie Mi-24 z Hobby Bossa w drodze też na ukończeniu Mi-24D n/b 271 w planach oliwa nvg "270" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Tak trzymać Byśku, nasz klimat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba_The_Eye Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Koniecznie lepsze zdjęcia i galerię z prawdziwego zdarzenia prosimy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelziolkowski1982 Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 Bardzo fajne modele..Nie ma jak śmigłowce :-) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi