scros Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Witam Dałem to w dziale galeria gdyż warto zobaczyć to to zanim psiknę - czy warto dawać taki zimmerit oceńcie sami ( figurka hasegawy zostanie wymieniona na inna ) Mam nadzieje ze jutro to wymaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 czy warto dawać taki zimmerit oceńcie sami Takie pytania zadaje się w dziale 'warsztat'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 czy warto dawać taki zimmerit... Rozumiem, że ten zestaw jest założony "na sucho" ?Bo jeśli nie, to już zostaw. w sumie wielu modelarzy narzeka na zimmerit z fototrawionek, że"jest za płaski", chociaż mi się wydaje, do 72 będzie pasował :] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 7 Lutego 2010 Share Napisano 7 Lutego 2010 W 72 powinien, ręcznie sprawiło by to wiele kłopotów, sam bym się nie pchał do robienia samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 7 Lutego 2010 Share Napisano 7 Lutego 2010 Ten zimmerit Parta jest bardzo dobry - maluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 7 Lutego 2010 Share Napisano 7 Lutego 2010 Moderator śpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi