scros Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Witam Wg mnie najwierniejszy prawdzie model tego śmigłowca - zapraszam do relacji z budowy. Wygląda strasznie ale tylko tak wygląda zapraszam do relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Hi. Co do wyglądu to masz rację - wygląda strasznie ale pozory mogą mylić. Widziałem kilka razy na Allegro ten model. Maszyna ładna i warta uwiecznienia na półce Będę zaglądał z ciekawością jak to cudo będzie się składało. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zepot Napisano 7 Lutego 2010 Share Napisano 7 Lutego 2010 Składa się bardzo dobrze!!To świetny model:).Życze miłej budowy.Będe podglądał.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 7 Lutego 2010 Autor Share Napisano 7 Lutego 2010 Zabawy ciąg dalszy.. Wybrałem wersję malowania dla mojej "Anakondy" : Model wyczyszczony z nadlewek - zaleta jest miękka żywica, wiec naprawdę szybko poszło. Zrobiłem sobie mały upgrade kratki na wlocie. Wstępne malowanie + pierwszy z załogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Ale tempo nie moge uwierzyć ale to prawda , A ten pan to kto? Kibicuję i podglądam . Super malowanie !!!!!!! Jakimi farbami malujesz bo trochę wydaje mi się że prześwituje żywica , z praktyki wiem że czasami lepiej pylnąć pod pomarańcz biały podkład i tło do pozostałych kolorów Można kupić w spraju Motip do plastiku , mają kilka kolorow, i w tym biały a cena za duży balon to około 20pln o ile jeszcze mam to podeślę fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 sam miałem wystartować DOKŁADNIE TYM MODELEM , ale jednak wygrał Wilczek Mi-2. Masz kolejnego "podglądacza". Ku chwale Sokołów ! p.s. skąd masz tego pilota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi