Danonek31 Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Witam. Jest to mój pierwszy model więc nie jest tak doskonały jak wasze. Postanowiłem skonstruować Scanie R620 atelier po drobnych przeróbkach. A o to parę zdjęć: W przyszłości chce mu założyć halogeny i wolny wydech. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba115 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Jak na pierwszy model jest ok. Mogłeś pomalować osłonę przeciwsłoneczną,ale to szczegół ogólnie model ładny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badur Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Co to są za białe kropki za szybą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danonek31 Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 To są wloty wentylatora. Trochę mi nie wyszło malowanie tego bo miałem za duży pędzelek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsara2008 Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Mam pytanko.Końcówki przewodów powietrza są wykonane przez Ciebie czy jakieś gotowce?Prosiłbym o ich dokładniejszą fotkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo89 Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Te proporczyki chyba troszku za duże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Ładny, ale na twoim miejscu zrobił bym jeszcze wypełnienie kloszy oraz kierownice i deske rozdzielczą pomalowałbym na czarno. Chociaż kolumne kierownicy, nie koniecznie od razu całą deskę Bardzo ładne fotele ci wyszły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danonek31 Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Końcówki przewodów są wykonane prze zemnie. Proporczyki są trochę duże zgodzę się lubo89 z tobą. Dzięki za rady z pomalowaniem wnętrza ale te malowanie może wykorzystam do następnego modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts